Escola Decroly de Barcelona - El Nunci

 

Al Nunci hi podeu trobar articles sobre la vida de l’escola, continguts d’actualitat, històrics i d'entreteniment. L'elaboren sis nens de la classe de 6è, que volen fer de periodistes, i que van canviant cada trimestre, amb l’ajuda de dues mestres de l’escola.
Cada periodista és responsable de realitzar un article o apartat, i també s’encarrega de ser l’ajudant d’un altre periodista en un segon article. Abans de començar ens reunim per pensar idees sobre què volen escriure. Un cop triats els temes comencen la recerca d’informació i imatges. Després s’encarreguen de passar-ho a l’ordinador, procurant redactar-ho amb coherència i correcció.

La revista Nunci també inclou la “Passejada per les classes”, uns articles escrits per mestres que expliquen una selecció d’activitats que s’han dut a terme a cada classe.

A través de la nostra revista volem fer més proper el dia a dia de l’escola Decroly a tots els nens i nenes i les seves famílies.

Tercer Nunci 2017/2018

A la web del Decroly publiquem un article destacat de cada exemplar del Nunci. Aquí al blog de l’escola podreu trobar l’arxiu d’aquests articles.
19 d'abril 2017