Escola Decroly de Barcelona - El projecte del curs

 

Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem fet paper reciclat!! Us volem animar a provar-ho!!! (+)
13 de gener 2015
Aquest curs la nostra escola forma part del projecte Agenda21, com escola sostenible (www.sostenibilitatbcn.cat/). Dins d’aquest projecte, els alumnes de la classe de A. Ferrière van escollir treballar el paper per tal de poder reduir, reciclar i reutilitzar el seu ús. (+)
28 d'octubre 2014
El dimarts 21 d’octubre, els capitans de l’Escola van assistir a l’acte de signatura del compromís del programa “Barcelona Escoles + Sostenibles”, al qual ens incorporem aquest curs. L’esdeveniment es va celebrar al Saló de Cent, a l’Ajuntament de Barcelona. (+)
27 d'octubre 2014
Al final del primer trimestre, després d’haver treballat l’expressió corporal, la improvisació, la veu i l’expressió de sentiments, els nens i nenes de la classe de Sant Francesc van elaborar un joc Decroly de teatre perquè hi puguin jugar tots els alumnes de l’escola. (+)
3 de juliol 2014
Els nens i les nenes de la classe de Margarida Muset han fet la primera sortida d’aquest any i estaven molt contents! Hem anat a la plaça Calvó per jugar a un joc molt divertit que els hi hem explicat les senyoretes. (+)
17 de febrer 2014

Sant Jordi Ferrière
Amb motiu de la diada de Sant Jordi, la classe de Ferrière (segon de primària) ha treballat el poema: “La rosa vermella”. (+)
22 de maig 2013
Com ja sabeu aquest curs el projecte de l’Escola és l’expressió oral, i per això els nens i nenes de Valérie Decordes i Lola Anglada hem anat al Mercadona i us volem explicar el per què. (+)
27 de febrer 2013

Els nens i nenes del cicle mitjà
Enguany el projecte de l’escola és l’expressió oral que treballem des de P2 fins a 6è de primària. L’expressió oral és aprendre a parlar i a comunicar-se correctament, fent un bon ús de les diferents llengües parlades a l’escola. (+)
18 de febrer 2013
Enguany, el projecte de l’Escola és l’expressió oral, que treballem des de P2 fins a 6è de primària. (+)
1 de febrer 2013