Escola Decroly de Barcelona - El supermercat de Pau Vila

 

A la tornada de les vacances de Nadal els alumnes de Pau Vila van decidir parlar dels supermercats a les classes de castellà. Quan estaven decidint què volien treballar es van engrescar a fer un supermercat. Per això, calia que portessin, de casa, tota mena de: recipients, brics, pots, caixes, llaunes... , tots van col·laborar i van arribar a tenir un munt, fins i tot van portar tiquets, bosses i catàlegs.

Un dia van començar a mirar els catàlegs i sense adonar-se’n estaven llegint els preus. Estaven emocionats!
Van començar a buscar els preus del productes i les ofertes dels articles i es van animar a retallar els preus i a enganxar-los a cada producte. Aquesta feina els va portar molt de temps i finalment van aconseguir posar el preu a tot!
Gairebé tenien el Supermercat enllestit, ara només els faltava fer els cartells com els que hi ha als passadissos dels supermercats, per poder trobar allò què necessites, i així ho van fer. Per parelles van començar a dibuixar i escriure cartells: “galletas, café, miel, detergente, aceitunas, pasta de dientes, chocolate, leche...”
Un dimecres van muntar el supermercat al menjador i van jugar amb els nens i nenes de les classes de Ferrière i de Sant Francesc. Van fer de venedors i també van passejar-se per poder comprar.
Aquí teniu alguns dels dibuixos que van fer els infants de Pau Vila i també alguns comentaris relacionats amb el dia que es va fer el supermercat.

Gala: “ ¡Me encantó!”.
Noa S.: “Me gustó todo”.
Mariona: “Me gustó mucho vender y comprar”.
Marcus: “Me gustó tener los billetes para comprar”.

7 de març 2018