Escola Decroly de Barcelona - Els nens i nenes de Sant Francesc descobreixen el Ioga!

 

Fa uns quants dies el Xavi, el pare de la Noa, va venir a l’escola a fer-nos un taller de Ioga molt divertit, actiu i engrescador.
Vam començar la sessió fent una roda de sentiments, on compartíem amb la resta com ens sentíem abans de començar la sessió. Els nervis, la curiositat i l’interès estaven en tots nosaltres!
Seguidament, en Xavi ens va explicar un conte per tenir més consciència del nostre cos, de la respiració i de les emocions i sensacions que teníem en aquell moment.
Després ens va ensenyar a fer algunes figures bàsiques que ens van ajudar a perdre rigidesa corporal, guanyar agilitat i disminuir l’excitació.
També vam utilitzar unes cartes de figures de ioga que havíem d’imitar. N’hi havia d’horitzontals i de verticals, on intervenia l’equilibri, la flexibilitat i la respiració. Segur que amb pràctica podrem aconseguir fer-les!
Abans d’acabar la sessió en Xavi ens va acompanyar durant el procés de la relaxació. Amb la seva veu i música d’ambient, va aconseguir que ens relaxéssim i que connectéssim amb la nostra part de calma i tranquil·litat. Vam poder canalitzar tota l’energia que tenim i concentrar-nos només en respirar i relaxar-nos.
Moltes gràcies Xavi pel teu temps i per compartir amb nosaltres la teva vocació! Va ser un descobriment molt interessant que ens ha donat peu a voler explorar més profundament la pràctica del Ioga!
25 de febrer 2020