Escola Decroly de Barcelona - Els nens i nenes d'infantil exploren les possibilitats motores i sensorials a la sala de matalassos!

 

Com sabeu, aquest any infantil ha canviat d'edifici. A la nova escola hem pogut seguir adaptant l'espai a les seves necessitats motrius, per això després de cobrir amb tatami tovet el terra del menjador, els nens i nenes segueixen explorant les seves possibilitats motores, les quals cada vegada són més complexes i elaborades.
Així, quan fem matalassos, els nens troben a la sala racons prèviament dissenyats que conviden a descobrir i experimentar amb el propi cos. Es troben els blocs d’escuma col·locats de tal manera que els conviden, per exemple, a passar-hi per sobre tot treballant l’equilibri, a pujar per l’espatllera i treballar la lateralitat, a realitzar diferents tipus de salts, a fer tombarelles i girs, a passar per dins d'un pont tou i amagar-se, etc. Tot això per potenciar i contribuir al desenvolupament de les pròpies competències motrius, de coordinació i d'equilibri i adaptant-se a cada nen i nena segons el seu moment i el seu ritme.


24 d'octubre 2019