Escola Decroly de Barcelona - En Toni Aira ha vingut a la classe!

 

Els alumnes de la classe de Sant Francesc estem molt contents perquè el passat dijous 24 de novembre ha vingut en Toni Aira, de Catalunya Ràdio, a la classe de Llengua Castellana. Ens ha fet una xerrada sobre la seva professió de locutor de ràdio.
Primer ens ha explicat que el més important és pensar què vols dir i un guió, i després cal practicar. S'han d’assajar molt les paraules difícils per no equivocar-se. També ens ha dit que és clau parlar de forma natural i no posar-se nerviosos.
Després hem pogut preguntar-li les qüestions que havíem preparat abans per resoldre els dubtes que teníem sobre la seva professió: a on treballes, et va costar molt tenir aquesta feina com entrenes la veu, quanta gent treballa en un programa de ràdio, que és el que t'agrada més i el que t’agrada menys, prepares un guió si parles en directe, és important la teva feina, estaves nerviós en el primer programa... I ell ens ha contestat de forma molt entenedora totes les nostres preguntes. Fins i tot ens ho ha explicat amb dibuixos a la pissarra!
Hem passat una estona molt agradable i hem après un munt de coses sobre el món de la ràdio. Moltes gràcies, Toni Aira, pels teus consells, ens aniran molt bé per al nostre taller de ràdio!
20 de gener 2017