Escola Decroly de Barcelona - Explicació d’una història a partir de l’expressió corporal.

 

Un grup d’alumnes de la classe de Salvador Millet ens ha explicat com és un dia d’una família des de que s’aixequen al matí fins que se’n van a dormir.
Alhora de crear la història s’han centrat principalment, en la seva expressió corporal (ja que en un principi volien fer l’obra a partir de la tècnica de les ombres) i el diàleg. Han deixat de banda els decorats i el vestuari i s’han centrat en l’expressió i el moviment del cos com a principal eina de comunicació.
La seva posada en escena ha estat molt interessant, s’han vestit de negre i ens han mostrat els hàbits i rutines d’una família al llarg de tot un dia: despertar-se, dir-se bon dia, esmorzar, rentar-se la cara i les dents, pentinar-se, vestir-se, ajudar als germans petits, acomiadar-se, anar a l’escola, jugar, llegir, aprendre, estar a la classe, aixecar la mà, fer una fila, dinar, queixar-se, marxar, arribar, dansar, fer esport, veure la tele, dutxar-se, posar-se el pijama, llegir un conte, anar a dormir i somiar, entre d’altres.S’ho han passat molt bé i han fet passar una estona divertida als seus companys!
18 de febrer 2014