Escola Decroly de Barcelona - Fem ciutat

 

Sabíeu que a prop de l’escola encara hi ha edificis de més de 100 anys? I sabíeu que al mateix temps conviuen amb noves botigues, edificis moderns com el de la biblioteca i el cinema i diferents tipus de transport, com l’autobús o el ferrocarril? Durant les últimes setmanes els nens i nenes de Pau Vila hem traçat recorreguts diferents pel barri, descobrint la part més nova d’aquest, a prop de la plaça Bonanova, així com també caminant per l’Avinguda Tibidabo, imaginant com vivien els barcelonins fa 100 anys enmig de molta natura i poc comerç.
Hem anotat tots aquells elements imprescindibles que hi ha d’haver a la ciutat i que hem observat al nostre barri, com el carrers, el clavegueram, els fanals, els espais verds i les botigues, entre d’altres.
I ens ha agradat tant observar el nostre entorn que hem volgut crear la nostra pròpia ciutat! L’hem fet amb material reciclat i, sobretot, hem fet ús del cartró, amb eines que ens ha portat l’Alen per treballar aquest material i que no havíem utilitzat mai. Ja tenim la ciutat gairebé enllestida, ens falten els retocs finals. Estarà uns dies exposada i després... a jugar!

2 de març