Escola Decroly de Barcelona - Fem doblatges en anglès

 

Aquest any hem après a ser actors, actrius, productors/es de les nostres pròpies pel·lícules. Així mateix, hem utilitzat programaris, com ara Snagit o Imovie per tal de crear els nostres projectes. Per mostrar-vos les nostres feines hem creat un blog per penjar tots els projectes que hem anat creant. Entre tots hem pensat que la pel·lícula més votada es podrà visionar a pàgina web de l’escola.
Durant el tercer trimestre, els alumnes de sisè a l’assignatura d’informàtica, han estat treballant en el doblatge d’una pel·lícula. Han après a posar-se a la pell d’un actor d’un actor o actriu de doblatge i han après a produir una pel·lícula a través de diferents programaris. Finalment, han creat el seu propi bloc per pujar els seus projectes de doblatges.
Hem volgut, viure la celebració del Oscar com les estrelles de Hollywood i hem triat alguns dels millors projectes. Per fer la selecció, els propis alumnes han donat puntuacions tenint en compte diferents criteris, com ara l’originalitat o el ritme i l’entonació al doblar la pel·lícula.
Aquí teniu dos dels projectes guanyadors del grup groc.

Produït per Ionas i Júlia

Produït per Mila i Koshey
18 de maig 2016