Escola Decroly de Barcelona - Flashmob - L’Ermitage Curs 2013-2014

 

Els alumnes de l’Ermitage s’han mostrat originals i creatius i aquest curs no han preparat una representació per a la resta dels alumnes de l’escola, sinó que s’han servit de les noves tecnologies i han gravat un vídeo. Els alumnes han desenvolupat les idees del què volien transmetre i a partir d'una gran pluja d’idees han elaborat una gravació formada per tres parts.
La primera es desenvolupa dins de l'aula simulant una classe. Estan pendents del rellotge que els indica el temps i els anuncia que falta poc per acabar. El cansament i l'emoció els porta a crear un ritme amb percussió feta amb el propi cos i els elements escolars que tenen a l'aula com són els bolígrafs, els diccionaris, les agendes, els estoigs, etc.
La segona, mostra la vida a l’escola a partir dels diferents espais i les activitats que formen la vida escolar. En aquesta, els alumnes donen les gràcies en diferents llengües per totes les coses que formen el seu dia a dia.
I per últim, vam preparar una coreografia i vam organitzar una “flashmob” amb la cançó “Happy” per dur-la a terme al pati en una estona on tots els nens i nenes de l’escola hi estesin presents.
S’ho van passar molt bé i van oferir tot un espectacle.15 d'octubre 2014