Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

El dijous dia 25 de maig van venir una noia i un noi que treballen en un centre de l’Ajuntament per explicar-nos que és molt important aprofitar les energies renovables perquè no s’acaben i no contaminen el nostre planeta. (+)
2 de juny
El Ciro ens va portar una sorpresa molt especial. Tenia forma de rectangle, pesava, es podia menjar, ho va comprar al supermercat i segons l'Andreu semblava una rajola!! (+)
19 d'abril
Al llarg d’una setmana, els nens i nenes d’Anna Rubiés, van compartir descobertes amb la Karina, l’alumna de pràctiques que els ha estat acompanyant al llarg d’aquest curs. (+)
19 d'abril
La Gabriela ens ha portat una sorpresa en la que hem trobat un maó, una rajola catalana, un maó perforat i una totxana. (+)
29 de març
A principis del mes de Febrer vam fer la sorpresa del Jan i van sortir bulbs que va portar d’Holanda. (+)
22 de març
L’Alen ens ha portat una sorpresa embolicada amb paper de plata. Pesa moltíssim! Que serà...? (+)
15 de març
La festa de Carnestoltes es sinònim de gresca i xerinola. És per això que dimecres de la setmana de Carnestoltes, els nens i nenes d’Anna Rubiés van posar en joc els seus dots artístics al ritme de la música i la pintura. (+)
15 de març
Com ens comuniquem amb els altres mitjançant el nostre cos? Som conscients de les possibilitats que té? Els nens i nenes de Lola Anglada experimenten una sessió on es potencien els diferents sentits amb l’objectiu que coneguin les parts del cos i les sensacions que provoquen en elles els estímuls externs. (+)
28 de febrer
El Cam ens ha portat una sorpresa embolicada en un paper blanc. Durant la descoberta sensorial ha sorgit el comentari: “la sorpresa és plana”. (+)
22 de febrer
El dijous és un dia molt especial pels nens i nenes d’Anna Rubiés. És el dia de la descoberta, de posar en joc tots els sentits, de centrar l’atenció i gaudir de les petites coses. És el dia de les sorpreses! (+)
15 de febrer
Hi ha més entrades