Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

Per primer cop enguany es van realitzar tallers durant les vacances de Nadal. La participació estava oberta tant a alumnes de l’'escola com a altres amics o interessats d'altres centres, i ens ha permès gaudir fent activitats amb grups de nens i nenes de diferents edats. (+)
7 de febrer
JOC. Segons el diccionari: “acció de jugar”. JOC. En paraules de Decroly, “jugar és sinònim de viure, quan es tracta de l’infant. (+)
7 de febrer
Per un infant de 7 anys la noció del temps és complicada i abstracta. Entendre que el passat no només és allò que vas fer de petit sinó també el que has fet fa 5 minuts, o bé pensar en un futur pròxim com demà, són conceptes complexes. (+)
31 de gener
A Valérie hem fet sorpreses i ens han sortit unes formes ovalades de ferro. (+)
31 de gener
La Marina ens ha portat una sorpresa: una capsa de cartró que no pesa i sona com si a dins hi haguessin moltes coses. (+)
31 de gener
Quan vam tornar a l’escola després de les vacances de Nadal, vam tenir una sorpresa: els Reis Mags ens havien deixat tres regals a la classe!! (+)
23 de gener
Els nens i nens d’Anna Rubiés avui hem fet Sorpreses! (+)
23 de gener
Com cada dilluns els nens i nenes de Margaria Muset iniciem la setmana amb la descoberta d’una sorpresa. (+)
23 de gener
Els alumnes de Sant Francesc vam sortir al pati i a la terrassa de l’escola a observar el vent. Així mateix, també vam fer diferents experiments sobre la força de l’aire. (+)
22 de gener
Tornant de les vacances de Nadal trobem una sorpresa a la classe. Sembla que és un balança, però ja hem vist i hem experimentat amb aquest instrument de mesura en d’altres ocasions i el trobem força diferent. Per què hi ha els números del 1 al 10? (+)
21 de gener
Hi ha més entrades