Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

Avui hem arribat a la classe i ens hem trobat enganxat al terra un mural blanc de paper vegetal. (+)
27 de gener 2015
A la classe Lola Anglada hem fet sorpreses i ens ha sortit 1 kg d'arròs. Hem comparat el seu pes amb diferents objectes de la classe i hem equilibrat les balances. Ens ha costat una mica però entre tots ho hem aconseguit. (+)
26 de gener 2015
Els alumnes de la classe Mossèn Bosch han construït una escultura de la seva pròpia mà, ja que estan estudiant el sentit del tacte. (+)
14 de gener 2015
Amb motiu de la celebració per recordar la patrona de la música, els nens i nenes de la classe Pau Vila, han elaborat uns canapès de Santa Cecília. (+)
3 de desembre 2014
Amb la carbassa de la Mercè, que és la que més pesava de totes les que tenim a la classe de V. Decordes, hem fet sopa de carbassa. (+)
3 de desembre 2014
A la classe V. Decordes hem pesat totes les sorpreses que tenim abans d’obrir-les: n’hi ha unes que pesen molt i d’altres que són més lleugeres. (+)
3 de desembre 2014
Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem estat portant de casa diferents envasos buits: ampolles d’aigua, pots de iogurt, pots de vidre, tetra briks de llet, envasos de sabó... (+)
4 de novembre 2014
Aquests dies, com cada any, les classes de Pau Vila, Ferrière i Sant Francesc han fet panellets per a la resta de classes de l’escola. (+)
30 d'octubre 2014

Els tres equips de l'escola
Alguns nens i nenes de la classe de Valérie Decordes hem d’acabar de decidir quin equip ens agradaria ser. (+)
20 d'octubre 2014
A l’escola estem treballant l'obra de l'artista Paul Klee. (+)
3 de juliol 2014
Hi ha més entrades