Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

Els nens i nenes de Pau Vila hem confeccionat diferents disfresses. (+)
3 de juliol 2013
Els alumnes de la classe Sant Francesc, pel treball de Pasqua, hem construït una palma. (+)
23 de maig 2013
Durant els últims anys, Barcelona i Espanya, estan patint una crisi econòmica que ha fet incrementar el nombre d’aturats, de persones que viuen al llindar de la pobresa, de desnonaments..., cada vegada són més les famílies que necessiten ajuda econòmica. Per això, creiem que és molt important la sensibilització i l’ajuda desinteressada de la resta de la població. (+)
16 de maig 2013
Els alumnes de la classe Mn. Bosch, dins de l’àrea d’observació, han construït un joc elèctric en el qual havien de relacionar un estat d’Europa amb la seva bandera, ja que a associació han estudiat els països i les capitals d’Europa. (+)
16 de maig 2013
A la Sorpresa d’aquesta setmana ens han sortit beines de mongeta!!! (+)
15 de maig 2013

A l'estudi del Daniel Loewe
L’equip que ha fet la nova web de l’escola està format per pares i mares del Decroly, en coordinació amb la direcció de l’escola. La creativitat i el disseny gràfic ha estat treballada per la Merche (mare de la Bruna Segarra) i la Clarissa (mare de Rita i Lara Batievsky). El programador ha estat l’Enric Gatell (pare de la Clàudia Gatell). Les fotografies de la taula i les classes són del Daniel Loewe.

Tot va començar fa un any, a partir de la iniciativa de la direcció de l'escola. La intenció era fer una web que parlés del Decroly no només amb paraules, sinó també en el seu aspecte i concepte, com s’hi navega i com s’actualitza. (+)
5 de març 2013
Com ja sabeu a 5è el nostre centre d’interès és el treball. Cada un de nosaltres ha de fer la seva primera conferència sobre aquest tema. (+)
27 de febrer 2013
El teler és un treball que es fa a la classe de Lola Anglada durant el segon i tercer trimestre. (+)
24 de febrer 2013

Nens dibuixant la mà
Com és tradició a l’Escola, decorem l’entrada de primària pel dia del concert de Nadal i quina millor manera de fer-ho que entre tots els nens i nenes de l’escola. (+)
1 de gener 2013