Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

El dimarts dia 5 de novembre els pares de la Greta i del Roc es van oferir a venir a l’escola per realitzar una activitat per als nens i nenes de la classe Pau Vila. (+)
5 de desembre 2013
Els nens d’Anna Rubiés han après a fer seriacions per fer el treball de la Tardor. (+)
5 de desembre 2013
En aquesta etapa els nens i les nenes comencen a adquirir la noció de la seva pròpia identitat amb les seves necessitats personals i apareixen les ganes de ser més autònoms. (+)
24 d'octubre 2013

Molt interessant aquest llibre!
Els alumnes de L’Ermitage (5è) i els alumnes de Ferriére (2on) aquest curs han iniciat un projecte conjunt: PARELLES LECTORES. (+)
17 d'octubre 2013
Els nens i nenes de Pau Vila hem confeccionat diferents disfresses. (+)
3 de juliol 2013
Els alumnes de la classe Sant Francesc, pel treball de Pasqua, hem construït una palma. (+)
23 de maig 2013
Durant els últims anys, Barcelona i Espanya, estan patint una crisi econòmica que ha fet incrementar el nombre d’aturats, de persones que viuen al llindar de la pobresa, de desnonaments..., cada vegada són més les famílies que necessiten ajuda econòmica. Per això, creiem que és molt important la sensibilització i l’ajuda desinteressada de la resta de la població. (+)
16 de maig 2013
Els alumnes de la classe Mn. Bosch, dins de l’àrea d’observació, han construït un joc elèctric en el qual havien de relacionar un estat d’Europa amb la seva bandera, ja que a associació han estudiat els països i les capitals d’Europa. (+)
16 de maig 2013
Hi ha més entrades