Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

Els nens i nenes de Valérie han iniciat un procés creatiu amb la creació d’un conte inventat per ells. (+)
19 d'abril 2018
Tornem de vacances de Pasqua amb molta il·lusió i ganes de descoberta. (+)
11 d'abril 2018
Els i les alumnes de la classe Mn. Bosch hem treballat l'electricitat, les seves parts i el seu funcionament. Ho hem pogut experimentar nosaltres mateixos. (+)
3 d'abril 2018
Per primer cop enguany es van realitzar tallers durant les vacances de Nadal. La participació estava oberta tant a alumnes de l’'escola com a altres amics o interessats d'altres centres, i ens ha permès gaudir fent activitats amb grups de nens i nenes de diferents edats. (+)
7 de febrer 2018
JOC. Segons el diccionari: “acció de jugar”. JOC. En paraules de Decroly, “jugar és sinònim de viure, quan es tracta de l’infant. (+)
7 de febrer 2018
Per un infant de 7 anys la noció del temps és complicada i abstracta. Entendre que el passat no només és allò que vas fer de petit sinó també el que has fet fa 5 minuts, o bé pensar en un futur pròxim com demà, són conceptes complexes. (+)
31 de gener 2018
A Valérie hem fet sorpreses i ens han sortit unes formes ovalades de ferro. (+)
31 de gener 2018
La Marina ens ha portat una sorpresa: una capsa de cartró que no pesa i sona com si a dins hi haguessin moltes coses. (+)
31 de gener 2018
Quan vam tornar a l’escola després de les vacances de Nadal, vam tenir una sorpresa: els Reis Mags ens havien deixat tres regals a la classe!! (+)
23 de gener 2018
Els nens i nens d’Anna Rubiés avui hem fet Sorpreses! (+)
23 de gener 2018
Hi ha més entrades