Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

A la classe d’Anna Rubiés va sorgir la curiositat per la descoberta del color dels mitjons! (+)
29 de novembre 2017
Els nens i nenes de Margarida Muset inicien la setmana descobrint una sorpresa. (+)
22 de novembre 2017
Fa uns dies que vam anar d’excursió al parc Joan Brossa. Allà vam poder gaudir d’una gran varietat de vegetació, amb molts arbres, arbusts i flors. (+)
7 de novembre 2017
A les aules d’Infantil hem començat a treballar l’obra de Matisse per elaborar el cartell conjunt del quadre de l’entrada (+)
3 de novembre 2017
Hem construït una espècie d’aparell digestiu per observar el camí que fa el menjar des que entra per la boca fins que surt per l’anus. (+)
3 de novembre 2017
El passat dimecres 11 d'octubre tots els alumnes de primària van assistir al discurs dels nens candidats a ser capitans. (+)
16 d'octubre 2017
Els nens i nenes de Margarida Muset han obert la primera sorpresa! (+)
11 d'octubre 2017
El dijous dia 25 de maig van venir una noia i un noi que treballen en un centre de l’Ajuntament per explicar-nos que és molt important aprofitar les energies renovables perquè no s’acaben i no contaminen el nostre planeta. (+)
2 de juny 2017
El Ciro ens va portar una sorpresa molt especial. Tenia forma de rectangle, pesava, es podia menjar, ho va comprar al supermercat i segons l'Andreu semblava una rajola!! (+)
19 d'abril 2017
Al llarg d’una setmana, els nens i nenes d’Anna Rubiés, van compartir descobertes amb la Karina, l’alumna de pràctiques que els ha estat acompanyant al llarg d’aquest curs. (+)
19 d'abril 2017
Hi ha més entrades