Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

A les aules d’Infantil hem començat a treballar l’obra de Matisse per elaborar el cartell conjunt del quadre de l’entrada (+)
3 de novembre 2017
Hem construït una espècie d’aparell digestiu per observar el camí que fa el menjar des que entra per la boca fins que surt per l’anus. (+)
3 de novembre 2017
El passat dimecres 11 d'octubre tots els alumnes de primària van assistir al discurs dels nens candidats a ser capitans. (+)
16 d'octubre 2017
Els nens i nenes de Margarida Muset han obert la primera sorpresa! (+)
11 d'octubre 2017
El dijous dia 25 de maig van venir una noia i un noi que treballen en un centre de l’Ajuntament per explicar-nos que és molt important aprofitar les energies renovables perquè no s’acaben i no contaminen el nostre planeta. (+)
2 de juny 2017
El Ciro ens va portar una sorpresa molt especial. Tenia forma de rectangle, pesava, es podia menjar, ho va comprar al supermercat i segons l'Andreu semblava una rajola!! (+)
19 d'abril 2017
Al llarg d’una setmana, els nens i nenes d’Anna Rubiés, van compartir descobertes amb la Karina, l’alumna de pràctiques que els ha estat acompanyant al llarg d’aquest curs. (+)
19 d'abril 2017
La Gabriela ens ha portat una sorpresa en la que hem trobat un maó, una rajola catalana, un maó perforat i una totxana. (+)
29 de març 2017
A principis del mes de Febrer vam fer la sorpresa del Jan i van sortir bulbs que va portar d’Holanda. (+)
22 de març 2017
L’Alen ens ha portat una sorpresa embolicada amb paper de plata. Pesa moltíssim! Que serà...? (+)
15 de març 2017
Hi ha més entrades