Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

La festa de Carnestoltes es sinònim de gresca i xerinola. És per això que dimecres de la setmana de Carnestoltes, els nens i nenes d’Anna Rubiés van posar en joc els seus dots artístics al ritme de la música i la pintura. (+)
15 de març 2017
Com ens comuniquem amb els altres mitjançant el nostre cos? Som conscients de les possibilitats que té? Els nens i nenes de Lola Anglada experimenten una sessió on es potencien els diferents sentits amb l’objectiu que coneguin les parts del cos i les sensacions que provoquen en elles els estímuls externs. (+)
28 de febrer 2017
El Cam ens ha portat una sorpresa embolicada en un paper blanc. Durant la descoberta sensorial ha sorgit el comentari: “la sorpresa és plana”. (+)
22 de febrer 2017
El dijous és un dia molt especial pels nens i nenes d’Anna Rubiés. És el dia de la descoberta, de posar en joc tots els sentits, de centrar l’atenció i gaudir de les petites coses. És el dia de les sorpreses! (+)
15 de febrer 2017
Ens encanta manipular i experimentar amb diferents materials, és per això que hem provat de fer una nova textura semblant a la neu, ja que no sempre tenim l'oportunitat de tocar-la. (+)
15 de febrer 2017
Els dijous a la tarda, els nens i nenes d’Anna Rubiés, realitzen les sessions d’experimentació (+)
30 de novembre 2016
En Raúl i la Lea ens han portat dues sorpreses. Què ens hauran portat? Què hi haurà a dins? (+)
30 de novembre 2016
Els nens i nenes de Pau Vila, amb les fruites sucoses que hem dut aquesta setmana per observar hem preparat una recepta de cuina: una macedònia! (+)
7 de novembre 2016
Juguem a comptar fins a 10 amb les rajoles de mosaic. (+)
2 de novembre 2016
Com ja sabeu ens agrada tenir l’entrada de l’Escola ben bonica així que hem fet un mural de la tardor entre totes les classes. (+)
2 de novembre 2016
Hi ha més entrades