Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

Ahir va venir a la classe el pare del Bruno N. i ens va venir a fer un taller d’orxata. (+)
1 de juny 2016
Durant la tarda del divendres 6 de maig vam fer una activitat conjunta tots els nens i nenes de Jardí. (+)
18 de maig 2016
Com cada dilluns hem agafat el cistell de les sorpreses per fer-ne una. En Marcel ha estat l’encarregat de comptar quantes sorpreses hi havia dins del cistell. (+)
27 d'abril 2016
El que més ens agrada de les sorpreses és que de qualsevol element que ens portin a la classe podem fer activitats molt diferents. (+)
27 d'abril 2016
A la classe de Mn. Bosch, a l’hora d’ortografia vam elaborar un rap per treballar les rimes. (+)
25 d'abril 2016
El passat 13 d’abril els nens i nenes de Cicle Mitjà (S. Francesc i Millet) han fet un taller: “Petits grans arquitectes” organitzat per Trivium gestió cultural. (+)
18 d'abril 2016
Els nens i les nenes de la classe de Sant Francesc han fet una línia del temps per a la classe, per poder situar les diferents èpoques que han anat treballant durant el curs. (+)
13 d'abril 2016
El passat dimecres 24 de febrer, el Dr. Tabernero ens va fer una conferència als i les alumnes de la classe l'Ermitage. El Dr. Tabernero treballa a l'hospital de la Vall d’Hebron i és el cap de servei d'oncologia. (+)
13 d'abril 2016
Els nens de Valérie Decordes hem començat a fer de fusters. (+)
4 de març 2016
Aquest dimarts 1 de març L'Ada, del centre de recursos, ha vingut a explicar-nos un conte molt bonic sobre les estacions de l'Any als nens i nenes d'Anna Rubiés. (+)
4 de març 2016
Hi ha més entrades