Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

Els nens i nenes de Lola Anglada ens hem confeccionat unes cortines per la classe ja que el sol ens molestava per treballar. (+)
17 de febrer 2016
Els nens i nens de Margarida Muset al llarg de la setmana realitzen diferents activitats per desenvolupar la motricitat fina. (+)
17 de febrer 2016
A la classe de religió, els nens i nenes de Pau Vila, van escoltar el conte de “L’arbre de l’Elijanold”. (+)
15 de febrer 2016
Els nens i nenes de Valérie Decordes estem aprenent a treballar en equip. (+)
10 de febrer 2016
Us volem ensenyar algunes de les coses que fem els nens d’Anna Rubiés a les tardes. (+)
10 de febrer 2016
A la classe Mn. Bosch tenim un nou càrrec: el càrrec de WEB. S’encarrega d’actualitzar la web de l’escola per mantenir informat a tothom de les novetats i preparar i enviar els clips informatius. (+)
8 de febrer 2016
Els nens i nenes de Lola Anglada estem observant el cos humà i ens hem mesurat amb una cinta mètrica que ha sortit en una sorpresa. (+)
27 de gener 2016
El passat 19 de gener els alumnes de Sant Francesc (tercer de Primària) van realitzar un taller de meteorologia realitzat per l’Albert, un meteoròleg que treballa a l’Observatori de Pujalt. (+)
25 de gener 2016
El Roger ens va portar una sorpresa amb diferents estris per fer dibuixos: llapis, gomes d'esborrar, temperes i aquarel·les. (+)
20 de gener 2016
Un matí, en arribar a l’Escola, vam treure totes les teles que tenim i vam estar jugant a fer-nos disfresses i a construir cabanes penjades del sostre. (+)
20 de gener 2016
Hi ha més entrades