Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

Us volem ensenyar algunes de les coses que fem els nens d’Anna Rubiés a les tardes. (+)
10 de febrer 2016
A la classe Mn. Bosch tenim un nou càrrec: el càrrec de WEB. S’encarrega d’actualitzar la web de l’escola per mantenir informat a tothom de les novetats i preparar i enviar els clips informatius. (+)
8 de febrer 2016
Els nens i nenes de Lola Anglada estem observant el cos humà i ens hem mesurat amb una cinta mètrica que ha sortit en una sorpresa. (+)
27 de gener 2016
El passat 19 de gener els alumnes de Sant Francesc (tercer de Primària) van realitzar un taller de meteorologia realitzat per l’Albert, un meteoròleg que treballa a l’Observatori de Pujalt. (+)
25 de gener 2016
El Roger ens va portar una sorpresa amb diferents estris per fer dibuixos: llapis, gomes d'esborrar, temperes i aquarel·les. (+)
20 de gener 2016
Un matí, en arribar a l’Escola, vam treure totes les teles que tenim i vam estar jugant a fer-nos disfresses i a construir cabanes penjades del sostre. (+)
20 de gener 2016
Els nens i nenes de Lola Anglada hem fet un hivernacle amb les llenties que ens han sortit en una sorpresa. (+)
13 de gener 2016
A la classe de Pau Vila tenim penjat un cartell on anem enganxant diferents llavors que trobem de diferents plantes i arbres. (+)
13 de gener 2016
Els alumnes de la classe de Sant Francesc (tercer de primària) durant tot el curs treballaran el Centre d’Interès: “la protecció contra les intempèries”. (+)
23 de novembre 2015
Preparem les llibretes, eina bàsica per a construir el nostre coneixement.
Despertem els cinc sentits a través de treball manual i artístic. (+)
23 de novembre 2015
Hi ha més entrades