Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

El dilluns dia 26 d'octubre la nostra companya Jimena ens va fer una conferència sobre les abelles. (+)
30 d'octubre 2015
A la classe de Valérie ens ha sortit una sorpresa boníssima. Eren molts sacs amb diferents tipus de xocolata... (+)
28 d'octubre 2015
Sant Francesc és la classe de tercer de primària i un dels objectius d'aquest curs és seguir treballant amb la lectura i aconseguir un bon nivell lector. (+)
21 d'octubre 2015
Els nens de Margarida Muset, després dels primers dies de curs, ja estan més adaptats i han començat amb més tranquil·litat el seu dia a dia a la classe. (+)
14 d'octubre 2015
A la classe de Valérie Decordes, hem acomiadat l'estiu amb una sorpresa d'animals de mar. (+)
30 de setembre 2015
A Lola Anglada estem treballant la dotzena i hem anat al galliner de l’escola a buscar ous i hem omplert dues oueres de 6 ous. (+)
15 de juny 2015
El Joan ens ha portat un niu d’ocell i com que tenim moltes fulloles de fusta a la classe per fer fusteria, hem pensat que podríem construir nius pels ocells que venen a les branques dels arbres del nostre pati quan arriba la primavera. (+)
27 de maig 2015
A la classe Valérie Decordes teníem espigues de les roses de Sant Jordi i les vam estar observant. (+)
27 de maig 2015
La darrera vegada que vam anar a la Biblioteca Joan Maragall, acompanyats de la nostra parella lectora, els nens i nenes de Ferrière van voler agafar de préstec el llibre titulat: “El punto”, de Peter H. Reynolds. (+)
27 de maig 2015
Les estones de joc lliure al pati també són molt importants per nosaltres ja que inventem, compartim, aprenem i ens relacionem amb els companys de la classe i també amb els nens i nenes d’altres classes. (+)
27 de maig 2015
Hi ha més entrades