Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

A Lola Anglada estem treballant la dotzena i hem anat al galliner de l’escola a buscar ous i hem omplert dues oueres de 6 ous. (+)
15 de juny 2015
El Joan ens ha portat un niu d’ocell i com que tenim moltes fulloles de fusta a la classe per fer fusteria, hem pensat que podríem construir nius pels ocells que venen a les branques dels arbres del nostre pati quan arriba la primavera. (+)
27 de maig 2015
A la classe Valérie Decordes teníem espigues de les roses de Sant Jordi i les vam estar observant. (+)
27 de maig 2015
La darrera vegada que vam anar a la Biblioteca Joan Maragall, acompanyats de la nostra parella lectora, els nens i nenes de Ferrière van voler agafar de préstec el llibre titulat: “El punto”, de Peter H. Reynolds. (+)
27 de maig 2015
Les estones de joc lliure al pati també són molt importants per nosaltres ja que inventem, compartim, aprenem i ens relacionem amb els companys de la classe i també amb els nens i nenes d’altres classes. (+)
27 de maig 2015
Aquesta setmana la senyoreta Núria va podar les plantes aromàtiques de l’hort: la sàlvia, l’espígol o lavanda i el romaní. (+)
14 d'abril 2015
El passat dimarts 24 de març el pare del Luka Nicolier, l'Yves, va venir a la classe de Valérie Decordes a fer-nos una orxata de xufla casolana boníssima! (+)
14 d'abril 2015
El passat 7 de març els alumnes de 3r de Primària vam participar a la jornada de la Junior First Lego League al CosmoCaixa. (+)
23 de març 2015
Ens ha sortit una tros d'escorça molt gran a les sorpreses; hem treballat el fet que hi ha objectes que suren i d'altres que no suren. (+)
23 de març 2015
Els nens i les nenes de la classe de Lola Anglada hem observat els cargols que ens ha portat la Lia i els hem comparat amb els llimacs que la Juno ha trobat al pati de l’escola. (+)
27 de gener 2015
Hi ha més entrades