Escola Decroly de Barcelona - Hem fet

 

Aquesta setmana la senyoreta Núria va podar les plantes aromàtiques de l’hort: la sàlvia, l’espígol o lavanda i el romaní. (+)
14 d'abril 2015
El passat dimarts 24 de març el pare del Luka Nicolier, l'Yves, va venir a la classe de Valérie Decordes a fer-nos una orxata de xufla casolana boníssima! (+)
14 d'abril 2015
El passat 7 de març els alumnes de 3r de Primària vam participar a la jornada de la Junior First Lego League al CosmoCaixa. (+)
23 de març 2015
Ens ha sortit una tros d'escorça molt gran a les sorpreses; hem treballat el fet que hi ha objectes que suren i d'altres que no suren. (+)
23 de març 2015
Els nens i les nenes de la classe de Lola Anglada hem observat els cargols que ens ha portat la Lia i els hem comparat amb els llimacs que la Juno ha trobat al pati de l’escola. (+)
27 de gener 2015
Avui hem arribat a la classe i ens hem trobat enganxat al terra un mural blanc de paper vegetal. (+)
27 de gener 2015
A la classe Lola Anglada hem fet sorpreses i ens ha sortit 1 kg d'arròs. Hem comparat el seu pes amb diferents objectes de la classe i hem equilibrat les balances. Ens ha costat una mica però entre tots ho hem aconseguit. (+)
26 de gener 2015
Els alumnes de la classe Mossèn Bosch han construït una escultura de la seva pròpia mà, ja que estan estudiant el sentit del tacte. (+)
14 de gener 2015
Amb motiu de la celebració per recordar la patrona de la música, els nens i nenes de la classe Pau Vila, han elaborat uns canapès de Santa Cecília. (+)
3 de desembre 2014
Amb la carbassa de la Mercè, que és la que més pesava de totes les que tenim a la classe de V. Decordes, hem fet sopa de carbassa. (+)
3 de desembre 2014
Hi ha més entrades