Escola Decroly de Barcelona - Hem observat

 

Abans de les vacances de Nadal els nens de Valérie vam observar el nostre cos. (+)
11 de gener 2017
Amb la comanda de les plantes aromàtiques que ens feien falta a l'hort, els alumnes de Pau Vila, hem pogut observar-les com són i sobretot olorar-les. Quina bona olor que fan!!! (+)
15 de desembre 2016
Amb l’arribada de la tardor els nens i nenes de Margarida Muset hem observat una fruita molt característica d’aquesta època de l’any: les magranes. (+)
26 d'octubre 2016
Els alumnes de la classe Mossèn Bosch hem observat uns ulls de vaca i un cap de xai que ens han portat a l'escola, ja que estem treballant el sentit de la vista. (+)
7 d'octubre 2016
Ens fem grans i comencem el nou curs a la classe de Valérie!! (+)
5 d'octubre 2016
La classe de Salvador Millet hem tingut el gran privilegi de comptar amb la visita del pare del Lucas, en Federico Sánchez, que és un físic i investigador molt reconegut pels seus estudis i per la seva feina. (+)
16 de juny 2016
Gràcies al pare de la Jimena i de la Xilda, el passat divendres dia 3 de Juny, els nens de Jardí d’Infants vam tenir la sort de poder observar dues serps, una Pitó i una Boa. (+)
8 de juny 2016
Els nens i nenes de la classe Pau Vila vam anar a l'hort per veure quines novetats vèiem. (+)
13 d'abril 2016
Hem observat una de les quatre gallines que tenim al Lledoner. L'hem portat a la classe i així hem pogut veure-la de ben a prop. (+)
3 de febrer 2016
Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem tingut una visita molt divertida a la classe! Ens ha vingut a veure la Conxita, una de les nostres gallines! (+)
27 de gener 2016
Hi ha més entrades