Escola Decroly de Barcelona - Hem observat

 

A p5 hem fet una sorpresa que ens ha donat molt de sí. Primer de tot ens va costar molt descobrir de què es tractava. (+)
11 d'octubre 2017
Un bon dia l’Andreu va aparèixer a l’escola amb unes planxes d’espuma. (+)
17 de maig 2017
Cada dia ens vestim amb roba, ens eixuguem les mans amb la tovallola, ens tapem amb els llençols a l’hora d’anar a dormir... (+)
26 d'abril 2017

Àguila
Els nens i nenes de la classe de Ferrière, vam anar d'excursió al Cim de les Àguiles.
Ens van explicar que l'envergadura de l'àguila era de tres metres.
Tres metres és molt? O és poc? (+)
10 de març 2017
Com que vam parlar que l’aigua i la sal són dos minerals que trobem al mar, alguns nens i nenes de la classe Pau Vila, n’hem portat més i ens ho hem passat molt bé observant-los amb lupa. (+)
20 de febrer 2017
El dia de la Jornada de Portes Obertes, els nens i nenes de la classe de Margarida Muset vam observar llimones i taronges. (+)
15 de febrer 2017
Abans de les vacances de Nadal els nens de Valérie vam observar el nostre cos. (+)
11 de gener 2017
Amb la comanda de les plantes aromàtiques que ens feien falta a l'hort, els alumnes de Pau Vila, hem pogut observar-les com són i sobretot olorar-les. Quina bona olor que fan!!! (+)
15 de desembre 2016
Amb l’arribada de la tardor els nens i nenes de Margarida Muset hem observat una fruita molt característica d’aquesta època de l’any: les magranes. (+)
26 d'octubre 2016
Els alumnes de la classe Mossèn Bosch hem observat uns ulls de vaca i un cap de xai que ens han portat a l'escola, ja que estem treballant el sentit de la vista. (+)
7 d'octubre 2016
Hi ha més entrades