Escola Decroly de Barcelona - Hem observat

 

El Jan ens ha portat una pell de serp per observar que va trobar a la muntanya. (+)
18 de novembre 2015
Els nens de l’Ermitage hem fet una observació de diferents tipus d’ossos de vedella: la columna vertebral, la pelvis, la tíbia, l’omòplat i uns ossets petits cilíndrics a on hi havia el moll de l’os. (+)
14 d'octubre 2015
Tots els nens i nenes de Lola Anglada han posat la mà a dins de la capsa de les sorpreses i després de tocar i remenar hi ha hagut divisió d'opinions: uns deien que hi havia pals de fusta i els altres espaguetis. (+)
12 de juny 2015
Durant aquest curs, els alumnes d’Anna Rubiés, ens hem anat observant a nosaltres mateixos. Aquesta setmana hem fet una observació molt divertida del nostre cos. (+)
5 de juny 2015
L'altre dia va venir el pare de la Jimena per fer una sorpresa a tots els nens de Lola Anglada i Valérie Decordes. Primer vam tocar el paquet i feia olor a mel. (+)
27 de maig 2015
A la classe Lola Anglada hem fet sorpreses i ens ha sortit 1 kg d'arròs. Hem comparat el seu pes amb diferents objectes de la classe i hem equilibrat les balances. Ens ha costat una mica però entre tots ho hem aconseguit! (+)
27 de maig 2015
A la classe de Margarida Muset hem fet una observació molt divertida, hem observat llimones! (+)
21 de maig 2015
Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem observat una de les conilletes que tenim a Jardí. (+)
14 d'abril 2015
Van començar visitant el Cim de les Àligues on van aprendre i conèixer de més a prop les aus rapinyaires. (+)
6 de febrer 2015
Molts dies a l’hora del pati mirem que fan les tortugues a dins la bassa: com neden, si mengen o no, com es llencen a dins l’aigua… Però avui hem fet una cosa diferent! (+)
3 de desembre 2014
Hi ha més entrades