Escola Decroly de Barcelona - Hem observat

 

Ens fem grans i comencem el nou curs a la classe de Valérie!! (+)
5 d'octubre 2016
La classe de Salvador Millet hem tingut el gran privilegi de comptar amb la visita del pare del Lucas, en Federico Sánchez, que és un físic i investigador molt reconegut pels seus estudis i per la seva feina. (+)
16 de juny 2016
Gràcies al pare de la Jimena i de la Xilda, el passat divendres dia 3 de Juny, els nens de Jardí d’Infants vam tenir la sort de poder observar dues serps, una Pitó i una Boa. (+)
8 de juny 2016
Els nens i nenes de la classe Pau Vila vam anar a l'hort per veure quines novetats vèiem. (+)
13 d'abril 2016
Hem observat una de les quatre gallines que tenim al Lledoner. L'hem portat a la classe i així hem pogut veure-la de ben a prop. (+)
3 de febrer 2016
Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem tingut una visita molt divertida a la classe! Ens ha vingut a veure la Conxita, una de les nostres gallines! (+)
27 de gener 2016
El Jan ens ha portat una pell de serp per observar que va trobar a la muntanya. (+)
18 de novembre 2015
Els nens de l’Ermitage hem fet una observació de diferents tipus d’ossos de vedella: la columna vertebral, la pelvis, la tíbia, l’omòplat i uns ossets petits cilíndrics a on hi havia el moll de l’os. (+)
14 d'octubre 2015
Tots els nens i nenes de Lola Anglada han posat la mà a dins de la capsa de les sorpreses i després de tocar i remenar hi ha hagut divisió d'opinions: uns deien que hi havia pals de fusta i els altres espaguetis. (+)
12 de juny 2015
Durant aquest curs, els alumnes d’Anna Rubiés, ens hem anat observant a nosaltres mateixos. Aquesta setmana hem fet una observació molt divertida del nostre cos. (+)
5 de juny 2015
Hi ha més entrades