Escola Decroly de Barcelona - Hem observat

 

L'altre dia va venir el pare de la Jimena per fer una sorpresa a tots els nens de Lola Anglada i Valérie Decordes. Primer vam tocar el paquet i feia olor a mel. (+)
27 de maig 2015
A la classe Lola Anglada hem fet sorpreses i ens ha sortit 1 kg d'arròs. Hem comparat el seu pes amb diferents objectes de la classe i hem equilibrat les balances. Ens ha costat una mica però entre tots ho hem aconseguit! (+)
27 de maig 2015
A la classe de Margarida Muset hem fet una observació molt divertida, hem observat llimones! (+)
21 de maig 2015
Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem observat una de les conilletes que tenim a Jardí. (+)
14 d'abril 2015
Van començar visitant el Cim de les Àligues on van aprendre i conèixer de més a prop les aus rapinyaires. (+)
6 de febrer 2015
Molts dies a l’hora del pati mirem que fan les tortugues a dins la bassa: com neden, si mengen o no, com es llencen a dins l’aigua… Però avui hem fet una cosa diferent! (+)
3 de desembre 2014
A la classe Valérie Decordes ens van portar una sorpresa on hi havia material per reciclar. (+)
12 de novembre 2014

sorpreses1
Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem après a jugar al joc de les Sorpreses ja que se’ns havia oblidat una mica amb les vacances d’estiu i els nens i nenes nous no en sabien jugar. (+)
5 de novembre 2014
Quan canvien les estacions ens agrada observar els arbres del jardí. Ens estem adonant de que el Caqui comença a perdre les seves fulles i cada divendres recollim una fulla del Caqui i la pengem a la classe. (+)
20 d'octubre 2014

pollet1
En una caixa de sabates molt petita plena de foradets els nens no triguen en descobrir que allà dins s’amaga un animaló. (+)
3 de juliol 2014
Hi ha més entrades