Escola Decroly de Barcelona - Hem observat

 

A la classe Valérie Decordes ens van portar una sorpresa on hi havia material per reciclar. (+)
12 de novembre 2014

sorpreses1
Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem après a jugar al joc de les Sorpreses ja que se’ns havia oblidat una mica amb les vacances d’estiu i els nens i nenes nous no en sabien jugar. (+)
5 de novembre 2014
Quan canvien les estacions ens agrada observar els arbres del jardí. Ens estem adonant de que el Caqui comença a perdre les seves fulles i cada divendres recollim una fulla del Caqui i la pengem a la classe. (+)
20 d'octubre 2014

pollet1
En una caixa de sabates molt petita plena de foradets els nens no triguen en descobrir que allà dins s’amaga un animaló. (+)
3 de juliol 2014
Els nens i les nenes de la classe Margarida Muset s'han quedat molt sorpresos quan les senyoretes els hi hem portat un conill a la classe. (+)
2 d'abril 2014
El centre d’interès que tenim a la classe l'Ermitage (5è) és el treball. (+)
30 d'octubre 2013
El Tabalet és el conill de la classe de Lola Anglada, fa molt de temps que el tenim i ja sabem moltes coses d’ell, ja que el netegem i l’alimentem cada dia. Tot i així un cop a l’any li dediquem un matí d’observació directa, que consisteix en posar-lo al mig de la rotllana i observar-lo entre tots d’una manera més concreta. (+)
28 de febrer 2013
Els nens i les nenes d’Anna Rubiés hem observat un gos, el Paco. I per fer aquesta observació hem tingut el plaer de tenir amb nosaltres a la Marta, la seva mestressa, la mare del Pol i la Júlia. (+)
27 de febrer 2013
La Gala aquest cop ens ha impressionat amb la seva sorpresa! Ens ha portat uns pulmons de xai que va comprar a la carnisseria. Només amb l’olor ja ens hem fet una idea de que seria alguna cosa molt singular. (+)
27 de febrer 2013
Els alumnes de Pau Vila observem una cotorra (+)
24 de febrer 2013
Hi ha més entrades