Escola Decroly de Barcelona - Hem observat

 

Els nens i les nenes de la classe Margarida Muset s'han quedat molt sorpresos quan les senyoretes els hi hem portat un conill a la classe. (+)
2 d'abril 2014
El centre d’interès que tenim a la classe l'Ermitage (5è) és el treball. (+)
30 d'octubre 2013
El Tabalet és el conill de la classe de Lola Anglada, fa molt de temps que el tenim i ja sabem moltes coses d’ell, ja que el netegem i l’alimentem cada dia. Tot i així un cop a l’any li dediquem un matí d’observació directa, que consisteix en posar-lo al mig de la rotllana i observar-lo entre tots d’una manera més concreta. (+)
28 de febrer 2013
Els nens i les nenes d’Anna Rubiés hem observat un gos, el Paco. I per fer aquesta observació hem tingut el plaer de tenir amb nosaltres a la Marta, la seva mestressa, la mare del Pol i la Júlia. (+)
27 de febrer 2013
La Gala aquest cop ens ha impressionat amb la seva sorpresa! Ens ha portat uns pulmons de xai que va comprar a la carnisseria. Només amb l’olor ja ens hem fet una idea de que seria alguna cosa molt singular. (+)
27 de febrer 2013
Els alumnes de Pau Vila observem una cotorra (+)
24 de febrer 2013
A la classe Sant Francesc estem treballant la protecció contra les intempèries. Hem après que les persones sempre hem buscat aixopluc per protegir-nos. (+)
24 de febrer 2013
Els nens i les nenes de la classe de Margarida Muset hem observat un animal que tenim a l’escola: la gallina. (+)
24 de febrer 2013

L'espasa és molt dura
Un nen de la classe (Mateu) va portar per observar un peix espasa.
En aquesta observació vam fer l’observació directa, l’associació i l’expressió les matèries necessàries per treballar el mètode global. (+)
18 de febrer 2013