Escola Decroly de Barcelona - I JORNADA ESPORTIVA I DE TALLERS SOLIDÀRIA BURKINA FASO

 

El passat dissabte 13 d’abril, es va celebrar la primera Jornada Solidària per recaptar diners per a la construcció d’un pou d’aigua potable a Burkina Faso. La festa va ser organitzada per l’Ampa i l’escola i va tenir lloc al pati de primària.
Es van oferir diferents tallers per a grans i petits, per tal de garantir un dia d’entreteniment i diversió en família. Hi va haver de tot i per a tots:
per als més llaminers, taller d’elaboració de Cupcakes,
per als més manetes , creació de flors fetes de ganxet,
per als més presumits, polseres i clauers,
per als més atrevits, maquillatge facial,
per als més creatius, diverses manualitats com decorar marcs de fotografies, construcció de moneders amb material reciclat i pintar quadrets
pels més esportistes es van organitzar “mini campionats” de diferents esports per parelles d’amics, de pares i fills, .......Pels més alts, bàsquet; pels més competitius, bàdminton; pels més concentrats, partits de tenis taula; pels més tranquils, petanca i pels qui agrada el joc en equip, futbol
I un dels tallers estrelles d’aquesta primera jornada va ser el de bollywood, que va arrossegar una gran massa ben diversa que ballava tota a una al ritme de la música.
Aquest primera jornada ha estat tot un èxit! Ens ho vam passar molt bé i vam recaptar 1435’64 euros.
Esperem que la propera sigui, com a mínim, igual que la primera.
29 d'abril 2013