Escola Decroly de Barcelona - Jornades Solidàries

 

El passat divendres 22 d’abril a l’escola vam celebrar unes Jornades Solidàries per tal de col·laborar amb la Fundació ACOES Hondures.
Aquesta Fundació va ser creada pel Pare Patricio Larrosa amb l’objectiu d’ajudar als més desfavorits d’Hondures. Actualment ACOES desenvolupa set programes educatius diferents i el seu objectiu principal és donar accés a l’educació, com a dret i com a eina de transformació social per promoure la solidaritat i la justícia.

cartell de la jornada solidària
Durant la tarda del divendres, en el pati de l'escola de primària, es van dur a terme diferents tallers artístics i activitats esportives on els nens i nenes amb una col·laboració de 2€ podien participar del taller. Vam fer torneig de futbol, d'escacs i de tennis taula i tallers de pintar cares, pilotes de malabars amb arròs, punts de llibres, dracs amb agulles d'estendre, “cesperinos”, tres de ratlla, costura i agulles de pit.
A més, vam gaudir moltíssim de les classes dirigides que ens van oferir la Clàudia i l’Adriana de Hip-hop i el grup de Capoeira Cordao de Ouro amb música en directe!
Va ser una tarda molt familiar i entranyable, on la solidaritat de tothom va fer possible recollir més de 1600 euros! Des d’ACOES ens agraeixen molt els nostres donatius i des de l'escola ens sentim orgullosos/es de que “Junts ajudem a crear un món millor”.
4 de maig 2016