Escola Decroly de Barcelona - La Nenée ens va fer una visita!

 

La setmana passada la Nenée, la gossa del Lluc, ens va venir a visitar a l’escola.
El Lluc estava molt il·lusionat en poder compartir aquest moment amb tots els seus companys ja que la Nenée forma part de la seva vida des que va néixer i és un membre més de la seva família.
Per aprofitar aquesta visita vam convidar també als nens i nenes de Margarida Muset a la classe.
La Nenée es va portar molt bé tot deixant que ens fixéssim en algunes de les parts del seu cos: les orelles, la cua, les potes, les ungles i fins i tot vam poder veure les seves dents! Vam poder contar que tenia quatre potes i tenia dues orelles i dos ulls igual que nosaltres. Vam comparar la seva manera de caminar amb la nostre, tot adonant-nos que nosaltres, les persones, caminem drets i els gossos caminen a quatre potes. Mica en mica, tots els nens que van voler van poder acariciar el seu pèl suau.
La mare del Lluc, que ens va acompanyar durant l’observació, ens va explicar coses molt interessants sobre la vida de la Nenée, sobre com hem de tenir cura dels animals, de què s’alimenten els gossos, com es defensen i també de quines responsabilitats hem de tenir les persones quan ens fem càrrec d’aquests.
Volem agrair a la mare del Lluc el temps que ens ha dedicat venint a l’escola per observar la seva gosseta. Moltes gràcies!!

23 de gener 2018