Escola Decroly de Barcelona - L'hort i els animals

 

Ja som a la primavera i per fi hem pogut iniciar l’activitat de l’hort! En teníem moltes ganes!! A principis del mes de març el jardiner de l’escola va netejar l’hort, va remoure la terra i va establir les parades on hem sembrat i plantat el planter d’aquest curs. (+)
25 d'abril 2018
Ara que ja s’està acabant el curs, els nens i nenes de Pau Vila hem tornat a fer una visita per observar les novetats que hi havia. Amb l’arribada de la primavera està tot molt verd!! (+)
26 de maig 2017
Ha començat un nou curs i amb ell, un nou projecte per a l'hort!!
Com sempre, durant el mes d'octubre, van venir els jardiners per realitzar la neteja i preparació de la instal·lació de l’hort. (+)
31 d'octubre 2016
La setmana passada la senyoreta Núria ens va donar una notícia bomba: els hàmsters que tenim són parella i han tingut quatre cries!!! (+)
27 d'abril 2016
Com que els conills es varen escapar, quan vam tornar de vacances de Nadal, van entrar a l'hort i van menjar-se tots els enciams i les escaroles que havíem plantat…Vaja àpat!!! Per sort ja tornen a estar a la seva caseta. Hem hagut de començar de nou. (+)
20 de març 2015
El dilluns dia 27 d’octubre els nens i nenes de Pau Vila, amb l’ajut de les mestres Anna i Núria vam muntar un compostador que l’Escola va sol•licitar a AGENDA 21. (+)
5 de novembre 2014
És temps de tardor i com sempre, durant el mes d’octubre, el jardiner de l’Escola va realitzar la neteja i preparació de la instal•lació de l’hort. Un cop ben net i la terra remoguda, amb un fil es van delimitar les quatre parades, que és el lloc on sembrem les llavors i plantem. (+)
7 de novembre 2013
Amb l’arribada de la primavera el nostre hort ja està més florit que mai, és molt bonic d’observar el seu agraïment, després d’haver sembrat i plantat durant els dos primers trimestres. Us expliquem algunes novetats que els nens i nenes hi han vist (+)
3 de juliol 2013
Fa unes setmanes vam observar l’hort. Vam veure que l’hort té forma rectangular, perquè el Joan va comptar les passes que mesuraven els costats i té un costat més llarg que l’altre. (+)
27 de febrer 2013
Aquest any els conills tenen una nova caseta! Tot va començar a l’assemblea de final de curs de l’any passat quan els nens i nenes de l’escola van demanar una nova llar per les seves estimades mascotes de primària: els conills. (+)
4 de febrer 2013
Hi ha més entrades