Escola Decroly de Barcelona - LÍNIA DE VIDA: Les persones estem fetes d’experičncies

 

A la classe de religió, els nens i nenes de Pau Vila, van escoltar el conte de “L’arbre de l’Elijanold”. Un conte misteriós que els va permetre cončixer la vida del fullet Elijanold, així com també a la seva família i el seu entorn proper.
L’Elijanold, a través del conte, comparteix amb nosaltres diversos moments de la seva vida: records, experičncies, situacions, esdeveniments importants, vivčncies, persones... que, al cap i a la fi, són tot allň que l’han anat configurant com a fullet.
L’Elijanold convida als nens i nenes a fer aquests viatge introspectiu cap al record, tot dibuixant la seva prňpia línia de vida, a través de diverses escenes. Per a fer-ho, ens estirem a terra i creem un clima relaxat, en silenci i amb un fil musical, que permeti que cadascú pugui connectar amb sí mateix. Juntament amb l’acompanyament de la senyoreta Laia, els nens i nenes faran un recorregut interior i d’autoconeixement on exterioritzaran moments, persones importants a la seva vida, records, vivčncies i experičncies viscudes.
Finalment, dobleguem la línia de vida a mode de llibret i pensem un títol que ens permeti descriure allň il·lustrat.

15 de febrer 2016