Escola Decroly de Barcelona - Participem al Flic Flac Circ i al Dansa Ara

 

El passat mes d’abril la classe de l'Ermitage va participar al Flic Flac Circ i la classe de Ferrière va ballar al Dansa Ara.

Els nens i nenes de l'Ermitage van realitzar una de les escenes de l’espectacle que aquest any portava com a títol Juli Verne. A partir de la lectura del text de l’escena 20.000 llegues de viatge submarí i la música, van començar a crear moviments, figures acrobàtiques, transicions, coreografies, entre d’altres, i van començar a donar forma a l’escena.

Després de decidir les figures i la coreografia van començar a practicar on van haver de treballar diverses habilitats com l’agilitat, la concentració, la coordinació, la força, l’equilibri, així com també el treball en equip.

Els nens i nenes de Ferrière van participar al Dansa Ara, un gran esdeveniment de dansa contemporània en el que es treballen les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa, així com també prenen consciència d’ells mateixos i dels altres a través del moviment creatiu i aprenen a treballar en grup integrant-se dins d’una dinàmica d’equip amb els seus companys de dansa.

Ambdues classes van voler mostrar l’espectacle als companys i companyes de l’escola, és per això que van realitzar el treball fet al pati. Des de l’escola els volem felicitar per la gran feina feta i us deixem amb un tastet d'alguna escena de l’actuació perquè la pugueu gaudir!
22 de maig 2018