Escola Decroly de Barcelona - Plàstica

 

En aquests temps de canvis en les relacions socials i confinaments, l’expressió artística ens ofereix maneres per conèixer-nos i entendre com som, com ens sentim i com ens relacionem amb els altres, i amb el món. (+)
5 de març
Els alumnes de 5è i 6è hem dibuixat les nostres mans en diferents posicions. (+)
28 d'octubre 2019
El projecte artístic d'aquest curs va més enllà d'inspirar-nos en l'obra d'un sol artista. (+)
23 d'octubre 2019
Una de les prioritats a tots els cursos és facilitar la lliure expressió personal i artística de cada alumne. I acompanyar la pràctica d'aprenentatge i experimentació amb les diferents tècniques gràfiques, pictòriques i escultòriques. (+)
22 de novembre 2016
Després d'un curs dedicat en gran part a l'escultura, ara aprofundirem més en les tècniques gràfiques i pictòriques, incloent-hi la fotografia, el collage i l'art digital per a crear i composar imatges.
Ens inspirarem en les obres i les maneres de treballar de DAVID HOCKNEY, l'artista del curs 2015-16, el primer curs en que farem les classes de plàstica en anglès a partir del cicle mitjà. (+)
17 de setembre 2015
El passat 12 de març, l'escultor pessebrista Carlos Delgado ens ha visitat a l'escola i ha fet un taller de figures de fang amb tots els alumnes des de Valérie Decordes fins a Mossèn Bosch. (+)
15 d'abril 2015
Aquest curs coneixerem les obres d'alguns escultors catalans del segle XX, que ens inspiraran per un recorregut variat i ple d'exemples de com podem crear formes i transformar els espais que ens envolten. (+)
15 d'octubre 2014
Paul Klee – Suïssa (+)
14 de gener 2014
Els objectius i treballs a l’aula de plàstica (+)
24 de febrer 2013
Gerard Rosés - Barcelona

Aquest any hem optat per un pintor contemporani, actual i amb el que podrem parlar i tenir contacte al llarg del curs. (+)
24 de febrer 2013