Escola Decroly de Barcelona - Practiquem esports adaptats

 

Els i les alumnes de Mossèn Bosch han tingut l'oportunitat de practicar diferents esports adaptats en el Centre Municipal de la Mar Bella.
Després de tractar a l’escola el tema de la discapacitat i l’esport els i les alumnes de sisè han pogut experimentar, conjuntament amb altres nens i nenes d’altres escoles, alguns dels esports adaptats més populars. Per exemple van poder practicar el bàsquet en cadira de rodes i l’hoquei adaptat que practiquen les persones que presenten discapacitat intel·lectual.
També van poder endinsar-se amb el món de la discapacitat i l’esport participant en activitats sensibilitzadores com per exemple realitzar un circuit d’habilitat amb els ulls tapats i en companyia d’un guia, xutar a portar i llençar a cistella amb els ulls tapats, realitzar un circuit en cadira de rodes, etc.
Posteriorment, vam poder gaudir d’un temps amb dos esportistes que practiquen esports adaptats els quals ens van explicar la seva història de vida i què els ha aportat l’esport. En acabar, es va obrir un torn de preguntes que va resultar molt interessant i enriquidor per a l’alumnat.
Va resultar una sortida molt motivant pels nens i nenes de Mossèn Bosch els quals sembla que van tornar una miqueta més sensibilitzats amb aquesta altra realitat que, tot i potser ser menys coneguda per ells, també s'inclou en el món de l'esport i cal tenir-la present.
18 d'abril 2016