Escola Decroly de Barcelona - Projectes d'escola

 

Com ja sabeu aquest any, el projecte de l'escola és el reciclatge. Els nens i nenes de Margarida Muset hem après moltes coses sobre aquest tema. (+)
23 de març 2015
Aquest any, amb material de reciclatge que anem portant, hem construït una senyora Quaresma. (+)
23 de març 2015
Avui, els alumnes de Valérie Decordes hem anat a la biblioteca a mirar llibres sobre el reciclatge. Ens han arribat unes maletes des del centre de recursos plenes de contes i idees per construir joguines i reutilitzar els materials. (+)
10 de febrer 2015
Aquest any l'equip de mestres de jardí d'infants hem iniciat un nou projecte amb l'ajuda i col·laboració del programa de “Barcelona sostenibilitat”. (+)
4 de febrer 2015
Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem fet paper reciclat!! Us volem animar a provar-ho!!! (+)
13 de gener 2015
Aquest curs la nostra escola forma part del projecte Agenda21, com escola sostenible (www.sostenibilitatbcn.cat/). Dins d’aquest projecte, els alumnes de la classe de A. Ferrière van escollir treballar el paper per tal de poder reduir, reciclar i reutilitzar el seu ús. (+)
28 d'octubre 2014
El dimarts 21 d’octubre, els capitans de l’Escola van assistir a l’acte de signatura del compromís del programa “Barcelona Escoles + Sostenibles”, al qual ens incorporem aquest curs. L’esdeveniment es va celebrar al Saló de Cent, a l’Ajuntament de Barcelona. (+)
27 d'octubre 2014
Al final del primer trimestre, després d’haver treballat l’expressió corporal, la improvisació, la veu i l’expressió de sentiments, els nens i nenes de la classe de Sant Francesc van elaborar un joc Decroly de teatre perquè hi puguin jugar tots els alumnes de l’escola. (+)
3 de juliol 2014
Els nens i les nenes de la classe de Margarida Muset han fet la primera sortida d’aquest any i estaven molt contents! Hem anat a la plaça Calvó per jugar a un joc molt divertit que els hi hem explicat les senyoretes. (+)
17 de febrer 2014

Sant Jordi Ferrière
Amb motiu de la diada de Sant Jordi, la classe de Ferrière (segon de primària) ha treballat el poema: “La rosa vermella”. (+)
22 de maig 2013
Hi ha més entrades