Escola Decroly de Barcelona - Quina emoció!!!

 

La setmana passada la senyoreta Núria ens va donar una notícia bomba: els hàmsters que tenim són parella i han tingut quatre cries!!!
Segurament va passar quan estàvem de colònies o en tornar. Quina sorpresa!!
Molt a poc a poc, amb grupets petits i molt de silenci per no molestar la femella, els vam anar a veure: semblen uns porquets minis pel color rosat que tenen. Que petitets i bonics que són!!!
Ens farà molta il·lusió observar com creixen!! Ara ja són sis a la família.
Aquí teniu alguna foto i uns vídeos. Us anirem informant...


Ara ja han passat uns dies…Mireu quina meravella de fillets o filletes. La mare denota la presència d’algú, alerta!!! Fixeu-vos com els vol tapar i defensar-los.


Som a la darrera setmana d'abril. Després del cap de setmana hem tingut una sorpresa: els petits hàmsters ja surten de la caseta, tenen el cos completament cobert de pèl i han obert els ulls! I a més ja mengen les llavors tot sols. Que espavilats que són!


Amb un parell de dies més els petits hàmsters ja els ha sortit el pèl; tot va molt de pressa...N’hi ha dos que són blanquets com la mare i els altres dos, de moment, són marronosos. Com sempre, la mirada vigilant de la mare és present mentre es fa el vídeo...
A veure quan obriran els seus ullets...UNA NOVA SORPRESA!!!
Després del cap de setmana hem tingut una super sorpresa!!! L’hàmster Griseta novament ha tingut cries!! I aquesta vegada n’hem observades més, SET!!!! És impressionant...
Fixeu-vos quin moviment de potes!!! La Griseta està molt contenta.

Benvolgudes famílies, nens i nenes!!!!:
Moltes gràcies per adoptar els hàmsters que han nascut a Pau Vila!!! Tots ja tenen una nova llar preparada gràcies a vosaltres. Estimeu-los molt, que de segur us faran passar bons moments, la il·lusió que heu demostrat ja ha valgut la pena!!
Quan veiem que s'independitzen de la mare, us els podrem donar. Segurament serà cap a finals de maig o primers de juny.
27 d'abril 2016