Escola Decroly de Barcelona - Renovem la terrassa d'Infantil

 

Els nens i les nenes de Lola Anglada hem estat observant la nostra nova classe i ens ha agradat molt! És molt gran, lluminosa i veiem el pati des de dalt. Tenim espais de joc, de lectura, de descans i el bany a dins de l’aula.
També disposem d’una terrassa però està molt buida. Hem estat pensant com ens agradaria que fos aquest espai i hem decidit que es pot convertir en el nostre jardí. Ens agradaria arribar pels matins i veure-ho tot verd i florit.
Entre tots hem anat aportant diferents plantes, flors i herbes aromàtiques i un cop observades totes les hem pogut trasplantar.
Volíem portar les jardineres a la classe però pesaven tan que un nen sol no podia i dos nens només les podien arrossegar. Què podem fer? I si fem treball d’equip? Hem fet grups de 4 nens i ho hem aconseguit.
Un cop les teníem al mig de la rotllana, les hem posat en ordre: de més curta a més llarga. En tenim 6! Hem fet jocs amb el cos amb aquestes quantitats i hem escrit els números al terra. Aquest curs començarem a complir 6 anys!
A les jardineres els hi faltava terra i hem pogut posar cada nen un got ple. Així que hem posat 23 gots de terra.
Tenim 10 plantes en total: 3 de menta,1 de coriandre, 1 de romaní, 1 de farigola,1 de cibolet,1 de julivert i 1 d’orenga.
Els nens han presentat com voldrien col•locar les plantes i han descobert que a les jardineres més llargues n’hi cabien 3, a les mitjanes 2 i a les més curtes 1.
Per acabar, les hem regat totes perquè creixin molt.
L’Aitana i l’Ignasi ens han portat unes plantes molt maques i també les hem afegit al nostre jardinet. Queda molt maco i encara volem fer més coses.
Ja us anirem informant.

17 d'octubre 2016