Escola Decroly de Barcelona - Rimes divertides

 

A la classe de Mn. Bosch, a l’hora d’ortografia vam elaborar un rap per treballar les rimes. Primer de tot, la senyoreta Laia, ens va entregar un paper on havíem d’omplir els espais en blanc després de cada frase i inventar una nova rima per crear melodies. Vam posar-nos en grups i vam començar a treballar. Ens va costar una mica perquè havíem de procurar posar paraules que existissin en català o que tinguessin un sentit i rimessin amb l'última paraula de la frase anterior. Seguidament, ho vam practicar i ens vam posar d’acord amb el vestuari que portaríem.
La setmana següent vam presentar el rap del grup davant de tota la classe i vam gravar-lo. Hi havia alguns que els hi feia molta vergonya i van preferir que els hi fessin fotos i d’altres que cantaven molt motivats. La Laia ens va gravar cantant amb molts accessoris, feien moltíssima gràcia!
Finalment, hem escrit aquest text per explicar-vos que vam poder convertir una cosa poc entretinguda en una de molt divertida com ara, fer un rap.
Ens ho hem passat molt bé!
Text escrit per la Júlia, la Mila i la Rita
25 d'abril 2016