Escola Decroly de Barcelona - “Soñando caminos”

 

A les classes de Llengua Castellana dels cicles mitjà i superior realitzem diferents tallers que acostumen a tenir una durada determinada. Però hi ha un dels tallers que l'anem fent al llarg de tot el curs, el blog.
Aquest blog té per títol “Soñando caminos”, si voleu saber perquè s’anomena així, us ho expliquem a la primera entrada del blog, ¡Comienza el camino!”.
En aquests blog els alumnes van explicant allò que succeeix a les classes de castellà: activitats que hi realitzem, tallers que portem a terme, què aprenem, com aprenem... Els alumnes, tant individualment com en grup, trien quin article volen publicar i el redacten. També escullen les imatges que l'il·lustraran. A continuació, el presenten a la mestra, i el corregeixen conjuntament. I ja està llest l’article per ser publicat!
Els primers articles que hem publicat han estat:

Rincón:

Escribimos
Jugamos
Hablamos
Refugiados
Federico García Lorca

Després de llegir l’article, el podeu valorar segons si us ha semblat divertit, interessant i/o original, i també hi podeu publicar algun comentari. A més, si voleu estar al dia de les nostres publicacions, us podeu subscriure al blog deixant la vostra adreça electrònica a l’apartat “Síguenos por Email”.
Us convidem a què ens acompanyeu i que somiem junts molts camins!
15 de desembre 2016