Escola Decroly de Barcelona - Sopar Solidari

 


Foto: Marc Rovira
El sopar de comiat dels edificis va ser un gran èxit d’assitència; famílies actuals, alumnes ex-alumnes, antics pares i ex mestres van aplegar-se a l’Escola creant un agradable ambient de caliu i energia positiva.

Foto: Marc Rovira
Retrobaments emotius, records, riures, anècdotes, olors d’infantesa, amics de sempre..., emoció en estat pur. Tot plegat amenitzat per la música en directe del grup Passageiros.

Foto: Marc Rovira
A més de les visites pels dos edificis per aquells que encara no ho havien fet, van poder veure l’exposició “Escola Decroly, 60 anys d’escola activa” que vam realitzar en el marc del 60è aniversari.

Foto: Marc Rovira
És difícil posar paraules a tantes emocions juntes i contradictòries. Resulta trist acomiadar un edifici emblemàtic, que ha acollit gran part de la història de la nostra Escola, però alhora ens sentim entusiasmats pel nou projecte Decroly, en unes noves parets, preparades per seguir escrivint les històries úniques que acompanyen als alumnes que passen per l’Escola.

Foto: Marc Rovira
No ens cansarem de donar les gràcies a tothom per ser-hi i per fer possible la continuïtat de la nostra carismàtica gran família que formem tots els membres de l’Escola Decroly de Barcelona.

Foto: Marc Rovira
Tota la recaptació del sopar es destinarà a les obres del nou edifici.
11 d'octubre 2018