Escola Decroly de Barcelona - Sortim

 

Els jardins de Joan Brossa estan situats a la muntanya de Montjuïc (+)
25 d'octubre 2018
El passat 9 de març els nens i nenes de les classes Anna Rubiés, Valérie Decordes i Lola Anglada vam anar d’excursió a la casa de colònies Mogent, a Llinars del Vallès, per realitzar l’activitat “Viu el circ”. (+)
11 d'abril 2018
El dia 6 de novembre les classes de Pau Vila i Ferrière vam anar a Sant Martí Sarroca i Guardiola de Font-Rubí per treballar el tema de l’oli. (+)
10 de novembre 2017
El passat divendres dia 3 de març vam sortir tots els nens i nenes de Jardí per celebrar la festa de Sant Medir, aquesta és una de les més arrelades a la vila de Gràcia. (+)
22 de març 2017
El dia 15 de febrer els alumnes de Pau Vila i A. Ferrière vam anar d’excursió al Cim de les Àligues per observar un tipus d’ocell: els ocells rapinyaires. (+)
8 de març 2017
El passat dijous 2 de febrer vàrem anar a visitar el mercat de Sant Gervasi. (+)
8 de febrer 2017
El dijous 10 de novembre, els més petits de Jardí d’Infants, Margarida Muset i Anna Rubiés, vàrem realitzar una sortida matinal a l’Aquàrium. (+)
16 de novembre 2016
Com ja els vam fer saber el passat mes de setembre els mestres de l'escola vam participar en la primera Trobada d'intercanvi d'experiències pedagògiques decrolianes. (+)
25 d'octubre 2016
Els nens i nenes de Valérie Decordes i Lola Anglada hem anat a la biblioteca Joan Maragall a buscar contes de la tardor. (+)
17 d'octubre 2016
Hi ha més entrades