Escola Decroly de Barcelona - Sortim al mercat!

 

El passat dijous 18 de febrer, vam anar a visitar el mercat de Sant Gervasi. Ens vam passejar per tot arreu i vam veure que estava ple de paradetes: peixateries, carnisseries, parades de fruites i verdures, embotits, llegums cuits, formatgeries, polleries,...
L’Ignasi ens va presentar el fruiter, el Jaume, a qui li vam comprar pastanagues pels nens i nenes de la classe d’Anna Rubiés que les volien observar i també vam comprar pèsols amb beina per fer càlcul a la classe. A la peixateria vam decidir comprar un peix ben gran per observar-lo i el peixater ens va oferir una orada.
Després ens vam passejar pel “súper” que hi ha dins del mercat per veure la diferència amb el mercat. Vam descobrir que dins del supermercat no hi ha paradetes, que els productes estan col•locats en prestatges i que per agafar-los hem d’anar passant pels passadissos i posar dins del carro tot el que volem comprar. Al final de tot, la caixera ens va fer pagar tot el que volíem comprar. En canvi, al mercat havíem de buscar la paradeta que necessitàvem, demanar els aliments a cada botiguer, que ens ho preparava dins de la bossa i finalment havíem de pagar.

24 de febrer 2016