Escola Decroly de Barcelona - Sortim

 

El dia 29 de gener els nens i nenes de Pau Vila i Ferriére, vàrem anar al mas Casablanca per observar els animals domèstics. (+)
11 de març 2014
Les classes de Pau Vila i Ferriére vam anar d’excursió a Guardiola de Font-Rubí i a Sant Martí Sarroca per observar com és el procés per aconseguir l’oli, des que es cullen les olives. (+)
24 de febrer 2014
La classe de Ferrière ha participat en una de les sortides que organitza el Comerç i les Escoles. (+)
24 de febrer 2014
Els alumnes del Cicle Superior han anat del 28 al 31 de gener de colònies a La Molina. (+)
3 de febrer 2014
Hem fet la nostra visita biennal al Monestir de Montserrat. Va ser el 26 de febrer,i hi vam anar les quatre classes dels cicles mitjà i superior. (+)
5 de juliol 2013
Gràcies al programa “El comerç i les escoles” que promou l’Ajuntament de Barcelona els nens i les nenes de 5è, vam poder visitar una botiga al nostre barri anomenada “ Temps de Terra”. Va resultar ser un xic diferent de les que estem acostumats. (+)
28 de febrer 2013
Amb l’arribada de l’hivern els nens i nenes de Margarida Muset i Anna Rubiés hem sortit de l’escola per poder observar molt millor aquesta època de l’any. Hem anat al Parc de la Tamarita i ens ha rebut un titella que ens ha explicat que a l’hivern, quan fa fred, hi ha arbres que no tenen fulles (com el plataner, el magraner, el roure…). Després hem passejat pel Parc i hem jugat una estona. (+)
27 de febrer 2013
La Marina ens explica la sortida que han fet els alumnes de 4t per conèixer la Barcelona romana. (+)
14 de febrer 2013
El dia 12 de febrer els alumnes del cicle inicial van anar d’excursió al Cim de les Àligues. (+)
13 de febrer 2013
Hi ha més entrades