Escola Decroly de Barcelona - Taller de rÓdio

 

La classe de Sant Francesc hem realitzat un taller de rÓdio a Llengua Castellana.
Primer hem parlat de quŔ Ús una rÓdio, hem explicat si alguna vegada lĺhem escoltada, quins programes coneixem... I aixÝ hem escrit un llistat de programes de rÓdio.
DesprÚs ens hem dividit en parelles o trios, i cada grup ha triat un programa per a crear, i ha pensat i consensuat les idees per a desenvolupar el programa. Els diferents programes triats han estat: cuina, entrevista, endevinalles, esports, humor, notÝcies, ciŔncia i m˙sica.
Aleshores cada equip ha redactat un guiˇ a partir dĺuna plantilla donada, on sĺespecificava quin locutor li tocava parlar en cada moment, quŔ havia de dir, quin efecte sonor utilitzarÝem i quant duraria la seva exposiciˇ.
Durant aquest procÚs ens han sortit diversos dubtes, i per aix˛ vam convidar a un locutor de rÓdio, en Toni Aira. Ell ens ha explicat en quŔ consisteix la seva feina, i nosaltres hem pogut preguntar-li i demanar-li consells. AquÝ podeu llegir lĺarticle on expliquem lĺentrevista que li vam fer.

Aleshores ja hem estat preparats per a comenšar la gravaciˇ del programa! Ho hem fet amb les tabletes, utilitzant lĺaplicaciˇ Studio Spreaker. Per˛ nomÚs ens faltava un nom i un esl˛gan per a la nostra rÓdio, i desprÚs de diverses propostes vam decidir que es diria ôNational Radio, la mejor radio de la historiaö.
DesprÚs de diverses proves, aquÝ tenim el resultat. Esperem que us agradi!6 de marš 2017