Escola Decroly de Barcelona - T’atreveixes a crear un “booktrailer”?

 

A classe de llengua castellana, els alumnes de L'Ermitage, hem realitzat un taller de “booktrailers”.
En primer lloc, hem llegit diferents definicions de la paraula “booktrailer”, i així hem pogut elaborar la nostra pròpia definició. A continuació, hem vist alguns exemples de “booktrailers” realitzats per nens i nenes. D'aquesta manera, hem pogut escollir els diferents ítems que avaluarem en aquest taller: disseny, contingut, imatges..., sense deixar de banda els aspectes relacionats amb el treball cooperatiu.
Treballant en grups de tres alumnes, hem escollit un llibre que ens haguéssim llegit tots els components de l'equip i hem analitzat les característiques més importants: personatges, lloc, ambient, gènere, paraules o expressions importants...
Després hem elaborat el guió del nostre vídeo, que no havia de durar més de dos minuts, especificant la duració de cada escena, les imatges o vídeos que hi sortirien, el text que l'acompanyaria i la música o efecte sonor que s’utilitzaria.
Per últim, hem realitzat la part més divertida, l’edició del vídeo. L’hem fet amb l’aplicació “imovie”usant les tabletes.
I aquí teniu els nostres “booktrailers”!!! Esperem que us agradin i que us animeu a llegir els llibres.
26 de maig 2017