Escola Decroly de Barcelona - Tenim un nou terrari

 

Els nens i les nenes de la classe de Lola Anglada hem observat els cargols que ens ha portat la Lia i els hem comparat amb els llimacs que la Juno ha trobat al pati de l’escola.
Hem decidit fer un terrari per la classe i així veure com s'alimenten i creixen. Per fer la base, hem anat al pati a buscar sorra, pedres, terra, fulles i hem plantat llavors de llenties d'una sorpresa que vam fer a la classe. També hi hem posat un insecte que ens va portar la Jimena i sembla que li agrada ja que el veiem passejar amunt i avall.
Ens ha agradat tant que hem decidit fer la primera frase de Lola Anglada sobre el nostre terrari. I ara us explicarem com ho hem fet:
Ens hem posat en rotllana i hem observat molt bé el terrari fixant-nos molt en tots els detalls com la seva forma i la seva composició, recordant com el vam fer, què hi vam posar, quins animals hi viuen, de què s’alimenten i després, hem dit una frase cada un de nosaltres. De totes les frases n'hem triat una i és la que penjarem a la classe i així començarem a aprendre a llegir i a escriure.
La frase triada és: Tenim un nou terrari!

27 de gener 2015