Escola Decroly de Barcelona - Visita sorpresa a la classe de Valérie!

 

Els nens i nenes de Valérie Decordes us volem explicar que hem tingut una visita sorpresa a la classe. Estàvem a la rotllana i de cop i volta va aparèixer el gos de la senyoreta, el Socks! Ja n'havíem vist una fotografia però no ens esperàvem que seria tan gran!
Ens va fer molta il·lusió, ja que feia dies que li demanàvem a la senyoreta que el volíem veure però no ens esperàvem que entraria la nostra classe, ens havia dit que el portaria un dia a la sortida de l’escola.
L’hem estat observant amb molta atenció i hem descobert que té les orelles caigudes i no tots els gossos les tenen així. També l'hem comparat amb altres animals de pèl i hem arribat a la conclusió que nosaltres també tenim els cabells de diferents colors com ells.
Estava tan content que no ha parat de moure la cua i ens ha fet molts petons, li hem donat premis i ens donava la poteta. Aleshores, hem vist que sempre té les quatre potes al terra i per tant la columna està estirada. I la nostra? L’hem imitat i ens era incòmode ja que no hi estem acostumats.
Un cop ja estava més tranquil i ha passejat ensumant la classe hem notat que no feia soroll al caminar i hem descobert que els coixinets que té solta les potes li fan de sabates i el protegeixen. Què fem servir nosaltres? Ens hem descalçat i notàvem tot el que trepitjàvem i ens fèiem mal segons el que tinguéssim a sota dels nostres peus.
Què son les petjades? Hem arpès que cada animal fa una petjada diferent i que les soles de les nostres bambes i sabates també.
Abans de marxar l’hem raspatllat perquè estigués ben guapo i pentinadet i ens hem fet una foto amb ell.
Tenim moltes ganes que vinguin més animals a la classe, us animeu a portar-ne un?
27 de novembre 2020