Escola Decroly de Barcelona - Anem a la biblioteca Joan Maragall i a l’exposició “Escola Decroly, 60 anys d’escola activa”

 

Els nens i nenes de Valèrie Decordes i Lola Anglada hem anat a visitar la biblioteca Joan Maragall i a veure l’exposició del 60è aniversari de la nostra Escola al centre cívic Vil·la Florida.
A la biblioteca ens han explicat la historia d’un talp que va aparèixer quan estaven fent les obres de construció de la biblioteca i se l’han quedat de mascota. La història era tan interessant que l’hem escoltat amb moltíssima atenció. Després hem pogut mirar contes sols, amb amics, estirats, asseguts..., en ha agradat molt anar-hi.
Al centre cívic hem fet una passejada per tot el recorregut de l’exposició i ens ha agradat molt que fos com una caseta amb portes petites, grans i mitjanes. Semblava la caseta dels 3 porquets!
Hem trobat alguns dels nostres dibuixos penjats i un mirall. També hem volgut fer el joc de la sorpresa i pensar, dibuixar i averiguar què hi havia a la capsa.
Hem pogut veure les llibretes dels nens més grans de l’Escola, dibuixen molt bé i fan coses molt divertites! I a nosaltres també ens diverteix poder tocar les coses de l’exposició com ara les balances.
Us convidem a que aneu a veure l’exposició és molt interessant i podeu aprendre coses tal i com ho fem a l’Escola.

23 d'abril 2018