Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Hem celebrat els Jocs Florals a l'Escola i volem compartir amb tots vosaltres els escrits dels guanyadors! Esperem que gaudiu de les lectures. (+)
Celebracions - 10 de juny
Fa uns dies a la classe de Mossèn Bosch vam veure una pel·lícula que es deia "Akeelah and the Bee", en la que una nena d'un barri molt pobre de Los Angeles guanyava una competició de lletrejar, una spelling bee. Això ens va fer venir ganes de fer-ne una també nosaltres! (+)
English - 9 de juny
Els nens i nenes de Ferrière feia molts dies que, a l'estona de jocs tranquils, jugaven molt amb unes cartes d'animals. Fins que un dia a la rotllana vam tenir una idea: i si feiem les nostres pròpies cartes? (+)
English - 7 de juny
Saps que és un bibliotràiler? Si no ho saps o si vols aprendre a fer-ne un, els alumnes de la classe de l’Ermitage t’ho expliquem. (+)
ICT - 13 de maig
Aquest any per Sant Jordi hem organitzat diversos tallers i racons de lectura per l’escola. (+)
Celebracions - 3 de maig
A la classe de castellà, els alumnes de cinquè hem treballat el text poètic de la mà de Bécquer. (+)
Castellà - 3 de maig
El dia 30 d’abril durant la classe de música de Sant Francesc vam rebre la visita de la Maria i el Víctor, els pares del Teo. Tots dos són violinistes i ens van presentar una passejada per la història de la música tota plena de pinzellades musicals amb els seus violins. (+)
Música - 3 de maig
Aquest any hem celebrat els primers Jocs Florals a l’escola amb molta il·lusió ja que feia temps que no ho fèiem. (+)
Celebracions - 3 de maig
A few days ago we became wizards and witches in Ferrière! (+)
English - 19 de març
Durante estas últimas semanas, en la clase de lengua castellana, los compañeros/as de Pau Vila hemos estado trabajando el tema de los hombres prehistóricos. (+)
Castellà - 19 de març
Hi ha més entrades