Escola Decroly de Barcelona - Laboratori-Innovació

 

Assistim al Fòrum Decroly 2019/20 (+)
27 de setembre 2019
La itinerància de la nostra exposició “Decroly, 60 anys d’Escola activa” ens ha facilitat la difusió de com apliquem el mètode Decroly. Hem entrat a les aules universitàries i a l’Associació de mestres Rosa Sensat.
Una feina intensa, engrescadora i necessària per donar a conèixer una pedagogia única en la que creiem profundament. (+)
(+)
28 de febrer 2019
Al novembre l’Escola ha participat en tres actes diferents en favor de la divulgació del mètode i de la reflexió pedagògica. (+)
28 de novembre 2018
Per tercer any consecutiu tornem a assistir al Fòrum Decroly, organitzat per l’Escola Decroly de Brussel·les. (+)
30 de setembre 2018
Aprendre creant, reflexionant, compartint, jugant, implicant-se, enriquint-se amb els altres i dels altres és l’objectiu dels espais d’intercanvi pedagògic que fem els membres del claustre. Espais de reflexió sobre la nostra pràctica educativa. (+)
22 de març 2018
L’aprenentatge globalitzat i significatiu, el respecte al ritme evolutiu dels infants, la importància de l’entorn i rol del mestre són les característiques bàsiques de les pedagogies actives. Verónica Antón ens va parlar de totes elles desde la perspectiva del desenvolupament emocional. (+)
22 de febrer 2018
El procés de la sorpresa a l’educació infantil: de l’interès a l’observació i de l’observació a l’interès. (+)
15 de febrer 2018
Avui hem assistit a l'acte de presentació “Educació 360. Educació a temps complet” que ha tingut lloc al CCCB de Barcelona. (+)
29 de gener 2018
Perquè el mètode Decroly no contempla l’aprenetatge de la lectura i l’escriptura abans dels sis anys? (+)
25 de novembre 2017
Hi ha més entrades