Escola Decroly de Barcelona - Música

 

El dia 30 d’abril durant la classe de música de Sant Francesc vam rebre la visita de la Maria i el Víctor, els pares del Teo. Tots dos són violinistes i ens van presentar una passejada per la història de la música tota plena de pinzellades musicals amb els seus violins. (+)
3 de maig
Aquesta setmana, els nens i nenes de Salvador Millet han gaudit de l’observació i escolta del violoncel d’en Tiko i de l’Olívia, així com del duet format per l’Olívia i la Martina al violí. (+)
31 de gener 2020

...i fem un dibuix d'observació
La Mariona de Sant Francesc ens ha explicat moltes coses i ens ha tocat l'Himne de l'Alegria de Beethoven. (+)
31 d'octubre 2019
Els nens i nenes de Margarida Muset i Anna Rubiés han observat el piano que hi ha al vestíbul de l'edifici de Primària. (+)
18 d'abril 2018
Una de les observacions més habituals a la classe de Margarida Muset és la del canvi de les estacions i la climatologia. (+)
7 de març 2018
A l’Escola la música té un paper de gran importància. (+)
21 de febrer 2018
A la classe de música de Margarida Muset i Anna Rubiés fem sonar estris i instruments diversos. (+)
21 de febrer 2018
Els nens de Ferrière han vingut a Lola Anglada amb el professor Daniel. El motiu d’aquesta visita era per ensenyar-nos a cantar unes cançons que havien après. (+)
11 de novembre 2016
Els alumnes de Margarida Muset i Anna Rubiés hem tingut una visita dels alumnes de primària del grup de Gralles i Timbals de l‘Escola. (+)
11 de maig 2016
Hi ha més entrades